Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Home Nieuws Therapeuten Voorwaarden Privacy Statement Links Contact
Home  // Home   

Home

vergroot je prestaties door beter om te gaan met stress

Weet je dat, zodra je in de stress raakt of geëmotioneerd wordt, je communicatie op een dramatische wijze verandert? Waardoor je bijna zeker uit verbinding raakt met wie je in gesprek bent? Dat dit komt door de psychofysiologische reacties in lichaam en brein? Waardoor je letterlijk wordt afgesloten van je creativiteit en intelligentie?
Terwijl het juist nu, nog meer dan voorheen, belangrijk is dat je aandacht volledig uitgaat naar je gesprekspartner. Zodat je beter luistert, de juiste vragen stelt en daarmee het vertrouwen wint.

Zelf ben ik al sinds 1971 zakelijke dienstverlener. Tot 2001 als makelaar en nu dus als trainer en coach. Daarom begrijp ik als geen ander het belang van het goed omgaan met stress. Daar wil ik jou graag bij helpen. Door je hele praktische gereedschappen aan te reiken, waardoor je stress voorkomt of uit de stress geraakt. En daarmee jouw prestaties vergroot. Zodat je in de bedreigingen van dit moment de kansen gaat zien.

Ik help zakelijke dienstverleners die problemen hebben met stress en emotie. Ik leer hen daar beter mee om te gaan, waardoor ze hun prestaties vergroten.

Stress wordt door de meeste mensen niet bij henzelf herkend. Daarom gebruik ik o.a. een computer-programma dat stress en emotie op de monitor zichtbaar maakt. Het is met succes gebruikt bij duizenden managers en medewerkers van grote ondernemingen als Shell en British Petroleum, Unilever, Motorola en PriceWaterhouseCoopers. Daarnaast wordt het ook ingezet in reguliere en aanvullende geneeskunde, psychologie en onderwijs. De techniek is gebaseerd op meer dan 16 jaar wetenschappelijk onderzoek over de psychofysiologie van stress, emoties en de interacties tussen het lichaam en het brein.

‘Als je blijft denken wat je altijd dacht, blijf je doen wat je altijd deed en blijf je krijgen wat je altijd kreeg.’

 

Gratis Nieuwsbrief met informatie en tips?

© 2019 Clark Nederland | Streamless 7.0.0