Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn Account Therapeuten
Home  // Per 1 oktober 2012 wordt het btw tarief verhoogd.   

Per 1 oktober 2012 wordt het btw tarief verhoogd.

De regering heeft besloten de btw tarieven te verhogen van 19% naar 21%. Omdat btw tarieven bij wet zijn geregeld, is Clark Nederland net als alle andere Nederlandse bedrijven verplicht om te voldoen aan deze verhoging en per 1 oktober 2012 21% btw af te dragen.

Dit heeft tot gevolg dat per 1 oktober 2012 de inclusief btw prijs van een aantal van onze producten helaas stijgt.

 

Nieuwe artikelen in onze webshop

In onze webshop hebben wij een aantal nieuwe artikelen toegevoegd.

Bij Apparatuur en Accessoires is ons assortiment uitgebreid met nieuwe apparatuur (o.a Mag Zapper en Infrarood warmtemat) en diverse kleine accessoires.

Tevens hebben we een kruidentinctuur productlijn geïntroduceerd.

De Sanctum lijn zal binnenkort worden uitgebreid met diverse nieuwe producten.

 

Professionele voorschrijvers

Bent U arts of therapeut?

Neem voor het bestellen eerst even contact met ons op. Na controle van uw gegevens kunt U in aanmerking komen voor therapeuten prijzen.

Tel.: +31 (0)6 3131 6026

Email: therapeut@clarknederland.nl 

Of vul hier het Therapeut Aanmeldformulier in.

 

Wij verzenden ook naar Belgiƫ

Ook Belgische klanten kunnen bij ons bestellen.

Uw bestelling verzenden wij per pakketpost verzekert tegen diefstal en beschadiging.

 

Goedkoop vaak Duur Koop

Bij andere webwinkels zijn imitatie Dr. Hulda Clark producten te koop voor lagere prijzen. Helaas zijn deze producten niet van dezelfde kwaliteit als de originele Dr. Hulda Clark producten die op de officiële Clark Nederland website besteld kunnen worden.

Parallel import via de Verenigde Staten is niet goedkoper want het product gaat meerdere malen door röntgenapparatuur met negatieve gevolgen voor de kwaliteit van het product.

 

Wist u dat.

Bij Clark Nederland ook telefonisch en per mail bestellingen kunnen worden doorgegeven.

in de verpakkingsmaterialen die bij Dr. Hulda Clark producten worden gebruikt geen schadelijke stoffen zitten. Bijvoorbeeld in de gebruikte watten zit geen kwik, terwijl bij de normale watten dat wel het geval is. Het plastic van een speciale samenstelling is zodat de 'normale' straling de Dr. Hulda Clark producten niet aantast.

Dr. Hulda Clark is tegen verontreiniging van de voeding en het leefmilieu. U mag er van uit gaan dat Dr. Hulda Clark producten niet verontreinigd zijn. Een garantie die bij imitatie producten niet gegeven kan worden.