Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Home Nieuws Therapeuten Voorwaarden Privacy Statement Links Contact
Home  // De heren van VICHER   

Vincent Janssen, Chris Heine & Erik Deen hebben VICHER opgericht met als doel de toekomst van het internet en al haar facetten op een zo heldere en informatieve wijze aan onze klanten te presenteren. Wij verkopen niet alleen via onze websites maar bouwen deze volledig zelf van concept, vormgeving tot hosting en data-bases. Dit doen wij tevens in opdracht voor externe bedrijven.

Jij kunt daar bij helpen! Wij zijn continue op zoek naar nieuwe producten en ideeen die wij op verschillende van ons steeds groter wordende internet platformen willen verhandelen, presenteren en verkopen.

Heeft u als particulier wensen of opmerkingen, heeft u als agent, producent of groothandel producten waarvan u denkt dat wij deze via ons netwerk kunnen verkopen? gaat u een beurs of evenement organizeren laat het ons weten, wij spelen graag met uw gedachten!

Met vriendelijke groet,

TEAM VICHER - Play to Win!

© 2019 Clark Nederland | Streamless 7.0.0