Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn Account Therapeuten
Home  // Disclaimer   

Disclaimer

Wij distribueren de producten van Dr. Hulda Clark. Wij zijn geen medici of artsen. Dit is geen medisch advies, maar slechts een verwijzing naar Dr. Clarks bevindingen. Raadpleeg uw huisarts voor medisch advies. 

Let op: Een verwijzing naar Dr. Clarks bevindingen impliceert niet dat deze bevindingen geverifieerd zijn door andere wetenschappers. Andere wetenschappers zijn het mogelijk oneens. Dr. Clarks onderzoek is gebaseerd op bio feedback. Zowel bio feedback onderzoek als de case studies in Dr. Clarks boeken worden niet als wetenschappelijk beschouwd door overheidsinstanties in de VS. Wij doen geen beloftes met betrekking tot de producten die wij verkopen.  

Let op: in de VS zijn de zapper en de MiniFG geen medische apparaten en we kunnen ze dan ook niet bepleiten voor medisch gebruik.