Colloïdaal Goud Essence 30 ml

21,50 Incl. btw

Omschrijving

Colloïdaal Goud (Aurum Metallica)
Goud behoort tot de groep edelmetalen en komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glanzen betekent. Het is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde en het metaal van de Zon ( zonnekracht). Voor velen heeft goud een magische betekenis en het werd door de eeuwen heen gebruikt voor velerlei toepassingen. De laatste jaren groeit echter vooral in Amerika de belangstelling voor de werking van goud. Net als colloïdaal zilver in Europa is het hier al meer een begrip geworden.
Wat is colloidiaal goud
Goud komt als sporenelement voor in de bouwstenen van het menselijk lichaam, vooral in de hersenen. Het is een metaal wat het lichaam nodig heeft. Colloïdaal goud is puur goud, zwevend in gedestilleerd water. Het goud is in ionische vorm en wordt gemeten in microns (= een miljoenste van een meter in diameter gemeten). Het wordt gezien als een mineraal en de gouddeeltjes, in ionische vorm, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam.     Colloïdaal goud is niet zo eenvoudig te maken als bijvoorbeeld colloïdaal zilver. Bij het maken van goud heb je zeer hoge spanning nodig van boven de 30.000 volt en gedestilleerd water. Hierna schiet je onder hoge spanning de gouddeeltjes los. Een boeiend schouwspel. Het nu verkregen colloïdaal goud (mineraal supplement) is smaak en reukloos en heeft een licht paars violette kleur. In tegenstelling tot zilver oxideert (roest) goud niet. Goud is echter een kostbaar edelmetaal. De productie van colloïdaal goud is in Nederland, ondanks de grote vraag ernaar, hierdoor helaas zeer beperkt.   Let op: Colloidaal Goud zit in speciale Viosol glas flesjes. Er is tevens 5% zilver in verwerkt om het steriel te houden. Colloidaal Zilver bevat tevens 2% Colloidaal Goud. De deeltjesgrootte is variabel tussen 1 en 66 nm. De hoeveelheid ppm ligt tussen 2 a 3 ppm.
De historie van colloidiaal goud
Goud was al 3000 jaar voor Christus bekend als sieraad en ruilmiddel. Michael Faraday, de wereld beroemde Engelse medicus is de ontdekker (rond 1857) van colloïdaal goud.  In de middeleeuwen werd het gebruikt als een elixer, om de gezondheid te bevorderen en de jeugdigheid te herstellen. Dat er niets nieuws onder de zon is bewijzen de Chinezen die al eeuwen lang gouden munten in hun voedsel mee kookten om zo sporen en de energie van goud op te kunnen nemen. Ook in de bijbel wordt de werking van goud aangehaald. Zo wordt beschreven dat Mozes van de berg met zijn tien geboden kwam en tot zijn grote schrik zag dat het volk zijn sieraden genomen had. Het had voor zichzelf een God in de vorm van een "gouden kalf" gemaakt. Het volk was het wachten moe op Mozes en de zaken van God en zij hadden besloten een gezamenlijk idool te aanbidden, namelijk het gouden kalf. De toorn van Mozes ontstak, hij wierp de tafelen van zich af. Hij nam het gouden kalf dat het volk had gemaakt, verbrandde het in vuur en vermaalde het totdat het klein werd en strooide het op het water en deed het de kinderen van Israël drinken. Dit is het eerste recept dat in de geschiedenis van de mens gegeven is, colloïdaal goud.

Producent:
Meditech Europe is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat volledig aan alle eisen van de Nieuwe Voedsel en Warenautoriteit voldoet met betrekking tot het produceren en leveren van colloïdaal zilver, goud en huidverzorgingsproducten. De audit is na lange voorbereiding midden maart 2013 uitgevoerd. Laboratoriumtesten zijn uitgevoerd door een geaccrediteerd lab. Dit betekent dat deze producten officieel aan de strengste eisen voldoen en dat Meditech Europe volgens de HACCP richtlijnen werkt en hieraan voldoet.

Verplichte vermelding krachtens de Warenwet:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.  Voedingssuplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje