Colloïdaal Zilver Zalf met goud 50 ml

Colloïdaal Zilver Zalf met goud 50 ml

17,95 Incl. btw

Omschrijving

Colloidaal Zilver Zalf met Goud
Het Colloïdaal Zilver wat wij u leveren is geproduceerd volgens een volstrekt uniek proces.  Het principe is eenvoudig door de zuivere kleinste zilverdeeltjes los te schieten via een multi-frequentie hoogspanning resonantiesysteem. Het voltage is boven de 150.000 Volt. Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die waarborgt dat u de beste kwaliteit krijgt.
 Zuiver colloïdaal zilver, zuiver colloïdaal goud, stearine zuur, cetylalcohol, lanoline, tarwekiemolie gezuiverd, cetiol, kamille, arnica, viola tricolor, vitamine A, vitamine E, glycerol, triaethanolamine, Lavendel-TeaTree-Helicryse-roos-Ylang. Volledig zonder chemische stoffen.
Certificaat:
Kwaliteitscertificaat fijnzilver aanwezig. Gehalte Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel en Waren Autoriteit. Vraag uw leverancier of men beschikt over dit certificaat van zuiverheid.
Producent:
Meditech Europe is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat volledig aan alle eisen van de Nieuwe Voedsel en Warenautoriteit voldoet met betrekking tot het produceren en leveren van colloïdaal zilver, goud en huidverzorgingsproducten. De audit is na lange voorbereiding midden maart 2013 uitgevoerd. Laboratoriumtesten zijn uitgevoerd door een geaccrediteerd lab. Dit betekent dat deze producten officieel aan de strengste eisen voldoen en dat Meditech Europe volgens de HACCP richtlijnen werkt en hieraan voldoet.
Verplichte vermelding krachtens de Warenwet:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.  Voedingssuplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje